Roel Boerma Loop

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) vindt de elfde editie plaats van de Roel Boerma Wandel-enTrimloop. De loop heeft als thema “samen lopen tegen kanker”.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 5, 7½, 10½ of 15 kilometer. Daarnaast is er een jeugdloop over 1½ en 2½ kilometer en een speciale Paas-speurtocht van 1½ km. De Roel Boerma-loop is een goede doelen-loop en heeft een recreatief karakter. Iedereen kan op zijn eigen tempo meedoen.

Start en finish zijn bij Ziekenhuis Rivierenland aan de President Kennedylaan 1 in Tiel. Er is geen tijdregistratie en er worden geen uitslagen bijgehouden. Bij de finish staat wel een tijdklok.

De loop is een eerbetoon aan Astylos-lid Roel Boerma. Hij overleed in 2013 aan kanker. Als teken van verbondenheid wordt aan de deelnemers gevraagd om in een wit T-shirt te lopen of het nieuwe speciaal ontworpen Roel Boerma Wandel- en Trimloop T-shirt (turquoise met opdruk).

Inschrijven kan via astylos.nl of op de dag zelf tussen 8.45 en 10.45 uur bij de hoofdingang van het ziekenhuis. De wandelaars starten vanaf 9.00 uur, de hardlopers vanaf 11.00 uur. Er staan kraampjes van onder meer het Roparun-team 166 waar paaseitjes en andere zaken te koop zijn.

Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan de jaarlijkse lichtjesactie van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. Om 13.15 uur wordt de opbrengst symbolisch overhandigd. Parkeren bij het ziekenhuis tijdens de loop is gratis.

Het programma en overige informatie vindt je op https://www.astylos.nl/agenda/roel-boerma-loop/

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Ingeborg Wever

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW