De derde BVC-cross zit er al weer op

Afgelopen zaterdag, 13 januari, was al weer de derde BVC-cross. Ede dit keer. Een cross met een hele lange klim omhoog en dan weer met een vrij steile afdeling naar beneden. Met als resultaat dat je iedereen met een lekkere vaart op de finish ziet afstormen. Wie denk dat er geen echt heuvels zijn in Nederland, doe maar eens mee met deze cross.

Nu de derde cross achter de rug is, komt er ook steeds meer zicht op het klassement. Benthe Frederiks, Tobias Scholman en Eef Wijkmans , wisten met hun mooie resultaten, 2e, 2e en 3e plaats, ook deze positie in het klassement te bemachtigen.  Voor de vierde cross gaan deze jonge Astylostoppers strijden voor een podiumplaats!

Ook een topper bij Astylos is Lucas Blijleven. Hij doet al jaren mee, weer of geen weer; Lucas is er bij. Zaterdag moest hij per ongeluk zonder startnummer van start. Vlak voor de finish kreeg hij die van Ineke alsnog uitgereikt. En zo staat hij er toch weer tussen in de uitslagen.

Bente van Rijckevorsel verbetert zich iedere cross en staat nu vijfde. Wie weet wat de laatste cross haar nog oplevert.

Alle uitslagen zijn te vinden op https://www.bvccircuit.nl/bvc/uitslagen/ede_1718/ en het klassement staat bij https://www.bvccircuit.nl/bvc/uitslagen/klassement_1718/.

Op 3 februari is de laatste cross.

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW