Opknappen kantine

Het zal niemand ontgaan zijn dat de afgelopen weken de kantine een ware metamorfose heeft ondergaan. De wanden zijn voorzien van een nieuw kleurtje, de keuken en bar zijn aangepast waardoor er meer ruimte is ontstaan. Een grote stamtafel waaraan we met leden kunnen zitten. Naast dat heel veel vrijwilligers dit mogelijk hebben gemaakt zijn de materialen die wij hiervoor hebben gebruikt gedeeltelijk gesponsord.

Van Baal Sloopwerken, gevestigd in Herveld, heeft het hout gesponsord  voor de renovatie van de bar in het ons clubhuis. Op deze manier heeft de kantine een fijne gastvrije uitstraling voor onze leden en bezoekers.

“We zijn ontzettend dankbaar voor de materialen van Van Baal Sloopwerken,” aldus Bert en Wenya van het verbouwteam  “Hun steun stelt ons in staat om onze faciliteiten te verbeteren en een warme en uitnodigende omgeving te creëren voor al onze leden.”

Met de ingebruikname van de nieuwe bar is een wens van de leden van Astylos in vervulling gegaan. Naast de nieuwe bar is ook het clubhuis voorzien van een complete metamorfose.

Het bestuur en de leden van Astylos danken van Baal Sloopwerken te Herveld voor de ondersteuning.

Van Baal Sloopwerken is een gerenommeerde naam als het gaat om de uitvoering van sloop- en demontagewerkzaamheden, waarbij hergebruik van materiaal gewenst is. Als erkend sloopbedrijf met een ruime ervaring in alle denkbare branches, zorgt Van Baal Sloopwerken voor een uiterst efficiënte inzet van vakkundige medewerkers met moderne – grotendeels hybride – machines. Snel en gericht anticiperen op uw optimale planning is daarbij het uitgangspunt. Hergebruik en duurzame verwerking van afgevoerde materialen zijn het logische vervolg. Op van Baal Sloopwerken kunt u bouwen!

www.vanbaal-herveld.nl  @vanbaalherveld

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW