Zit je ergens mee, ongeacht wat, maar wil je niet dat iedereen er vanaf weet?

Vaak is het voldoende om hierover met elkaar in gesprek te gaan, bijvoorbeeld door de hulp in te schakelen van een vertrouwenspersoon. Je hierbij bijvoorbeeld denken aan: plagen/pesten, verbale of non-verbale agressie, discriminatie, (seksuele) intimidatie, gevoel van onveiligheid, etc…. Samen gaan we kijken naar eventuele oplossingen.

Kunnen wij iets voor je betekenen, dan kun je ons bellen of mailen.

Wij zullen je klacht in vertrouwen behandelen. Dit betekent dat wij inhoudelijk hierover niet in gesprek gaan met derden. We werken onafhankelijk van het bestuur van Astylos.

We werken volgens een vast protocol, maar samen met jou maken we een plan van aanpak, hoe we het probleem kunnen oplossen. Over alle vervolgstappen gaan we samen in overleg.

Bij ernstige klachten, zijn wij verplicht contact op te nemen met de vertrouwenspersoon van de atletiekbond.

Vertrouwenspersoon 1: Caspar Wijkmans

Mijn naam is Caspar Wijkmans. Ik ben werkzaam als persoonlijk begeleider van mensen met een persoongebonden budget en heb daardoor al veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met een probleem. Hiernaast ben ik werkzaam bij Familysupporters als verpleegkundige. Mijn 3 dochters zijn al jaren lid van Astylos. Zelf ben ik ook altijd actief geweest als atleet. Ik woon met mijn gezin in Wamel.

E-mailadres: casparwijkmans@gmail.com
Telefoon: 06-13480148

Vertrouwenspersoon 2: Ilse van Schaik

Hoi, ik ben Ilse. Ik werk bij een online marketing bureau en ben vrijwilliger bij de molenwinkel van mijn ouders. In mijn opleidingen tot Gewichtsconsulent en Wellness & Lifestyle coach heb ik veel geleerd over voeding, sport en coach- en gesprekstechnieken. Ik ben gek van lekker en gezond eten, sporten en ga graag weg met onze boot. Sinds 2019 ben ik lid bij Astylos, in dat jaar heb ik mijn eerste marathon gelopen. Met mijn vriend en Izzy, onze kat, woon ik in Alphen (aan de Maas).

E-mailadres: ilsevschaik@gmail.com
Telefoon: 06-127 530 39

Wil je meer lezen:

– de vertrouwenspersoon bij astylos

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW