Vanaf september 2024 is er een nieuw onderdeel wat bij Astylos geboden wordt, namelijk frame running.
Frame Running is de para-atletieksport waarbij de atleet met een running frame op een atletiekbaan verschillende afstanden loopt of rent. De running frame is dan dus een sporthulpmiddel net als een sportrolstoel. Een running frame is een driewielig loopframe zonder pedalen en met een borststeun en stuur. Kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen.

In Tiel en omgeving is het lastig om voor mensen met een lichamelijke beperking op een aangepaste wijze te kunnen sporten. In het verleden is Astylos al gestart met het bieden van Running Blind, voor mensen met een visuele beperking. En nu vanaf september zal het aanbod worden uitgebreid met Frame Running. Bij onze vereniging is het mogelijk om aan Frame Running te doen. Bij de Frame Running trainingen worden er niet alleen maar afstanden gelopen, maar worden er ook allerlei oefeningen en spellen gedaan.

Wil je meer informatie over Frame Running neem dan contact op met info@astylos.nl

De volgende twee sponsoren maken het voor ons financieel mogelijk om framerunning te kunnen opstarten en daar zijn we ontzettend trots op en dankbaar voor!

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW