Binnen de vereniging zijn er behoorlijk wat werkzaamheden blijven liggen door een gebrek aan
vrijwilligers. Voor leden of ouders die vrijwilligerswerk zouden willen doen is het vaak niet duidelijk
wat ze zouden kunnen doen voor de vereniging. Tijdens Astylos Groeit zijn er ook diverse activiteiten
gestart die een positieve bijdrage leveren aan de vereniging. Het is nu zaak om deze gestarte
activiteiten een continu karakter te geven, en de vereniging beter te organiseren.
Vanuit de leden is er zeker bereidheid om vrijwilligerswerk te doen, echter voor hun is niet altijd
duidelijk wat er gedaan moeten worden en wat de verwachte tijdsinvestering is. Met als gevolg dat
vrijwilligers niet worden bereikt, met als gevolg dat er zaken niet gedaan worden of onnodig lang
blijven liggen. Om de vrijwilligerswerkzaamheden in kaart te brengen is er gestart om een organogram van de vereniging te schetsen, om van daaruit de diverse werkzaamheden binnen de vereniging in kaart te brengen en te beschrijven. Zodat het inzichtelijk wordt wat er te doen is, maar ook wat de
tijdsinvestering is. Op deze pagina staan de openstaande vrijwilligers vacatures, mocht je meer willen weten of interesse te hebben om een van deze rollen te vervullen. Schroom dan niet om contact op te nemen met vermeld email adres.

Als eerste zijn wij opzoek naar een vrijwilligerscoördinator die vrijwilligers kan koppelen aan het
juiste lid die hem of haar wegwijs kan maken binnen het vrijwilligerswerk.

Vacatures

AfdelingDisciplineTijdsinvesteringAard van de werkzaamheden
VrijwilligersCoordinatorZelf te bepalenHet werven van vrijwilligers en het koppelen van gevonden vrijwilligers aan passende taken en activiteiten.
OnderhoudElektraOproepbasis, tijdsduur afhankelijk van klusHet op een veilige manier kunnen verhelpen van elektrische storingen. Denk hierbij aan het vervangen van lampen of kleine herstelwerkzaamheden.
WaterOproepbasis, tijdsduur afhankelijk van klusLoodgieter werkzaamheden, denk aan het vervangen van een lekkende kraan of het verhelpen van een lekkage.
KlusjesOproepbasis, tijdsduur afhankelijk van klusKlusjesman of vrouw die instaat is om herstelwerkzaamheden te doen. Van een klemmende deur verhelpen tot het vervangen van een kozijn.
GroenonderhoudRoostermatig onderling afspraakMaaien van gras met de bosmaaier op de plekken waar de gemeente niet machinaal maait. 
Baan onderhoudRoostermatig onderling afspraakOnderhouden atletiekbaan, met behulp van een bladblazer zorgen dat vooral in de herfst de baan schoon blijft. In de zomermaanden staat het verwijderen van het onkruid meer op de planning.
SponsorcommissieWerven van sponsorsZelf te bepalen, gaat om resultaatZoeken van (zakelijke) sponsors, ben je in het bezit van een breed lokaal netwerk, of heb je geen moeite om bij onbekende een sponsorpakket aan te bieden dan zoeken wij jou.
SchoonmaakSchoonmaak clubgebouwRoosterSchoonhouden van clubhuis. Er is al een harde kern van vrijwilligers, maar extra hulp is nodig.
OnlineWebsite ontwikkelingZeker in de opstartfase zal dit de nodige tijd kosten, als je wilt kun je helemaal los gaan.Ontwikkelen Astylos website. De huidige website voldoet niet meer aan de huidige tijd. De huidige website is slecht leesbaar op een kleiner scherm en heeft geen goede koppelingen met de aanwezige socials. De website kan wel eens afgestoft worden. 
Content creatorContinuHet maken van berichten die geschikt zijn voor de socials, maar ook stukjes voor in de krant omtrent evenementen.
Online marketeerContinuDe aangeleverde content controleren en plaatsen op de socials en de website.

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW