Jeugdkamp

Dit jaar is het kamp van zaterdag 22 juni 13:00 tot zondag 23 juni 13:00 en het is op ons eigen terrein. Wij zorgen voor leuke activiteiten, avondeten, ontbijt en lunch. Voor de kinderen die de nijntje les op zaterdag volgen, is er op een ander moment voor de zomervakantie een leuke activiteit gepland.

We vragen de ouders om zelf de tent op te zetten op zaterdag 22 juni om 13:00, en op zondag 23 juni om 13:00 weer af te breken. Laat het ons weten als je geen tent, of slaapplaats bij iemand anders in de tent hebt kunnen regelen. 

– Zijn er dieetwensen/allergieën/medicijnen?
– Is er bezwaar tegen het gebruik van foto’s op onze social media kanalen?
– Ben je voor nood niet bereikbaar op een bij Astylos bekend nummer, laat me dan even weten op welk nummer je wel te bereiken bent. Dit mag per e-mail naar jeugd@astylos.nl.

Bij geen reactie ga ik er van uit dat er geen dieetwensen/allergieën/medicijnen zijn, er geen bezwaar is voor het plaatsen van foto’s en er bij nood gebeld kan worden op een bij Astylos bekend nummer.

Meenemen:
– tent(en)
– Schone (sport)kleding
– Warme kleding voor ’s avonds
– Zwemkleding (voor waterspelletjes op het terrein)
– Slaapzak/kussen
– Luchtbed of matje
– Pyjama
– Toilettas met inhoud
– Handdoek
– Knuffel mag natuurlijk ook mee!

Geef je uiterlijk 10 juni op, door een mail te sturen naar jeugd@astylos.nl

Graag de € 17,50 per persoon overmaken naar NL58 RABO 0155 6328 92 t.n.v. Atletiekvereniging Astylos, onder vermelding van de naam van het jeugdlid.

De activiteiten meedoen, maar niet blijven slapen? Dat kan natuurlijk ook!

Voor het kamp hebben we wel hulp nodig van ouders voor o.a. het begeleiden van de activiteiten, boodschappen doen en het verzorgen van het eten. Ook is het fijn als er ouders willen blijven slapen.

Wil jij een (dagdeel) helpen? ik hoor het graag!

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW