Avondvierdaagse Tiel;  groot feest

Vorige week liepen ruim 350 kinderen met hun ouders 4 avonden in en rond Tiel. Elke wandeling startte en eindigde bij Atletiek en Wandelsportvereniging Astylos. De door Astylos uitgezette routes van 5 km leidde de kinderen steeds door een ander deel van Tiel. De laatste avond was het feest. De kinderen en ouders liepen verkleed en begeleid door muziek als een vrolijke bonte stoet door Tiel.

Het weer zat mee en iedereen had er veel zin in. De zes deelnemende scholen liepen in een lang lint achter elkaar. Halverwege de wandeling werd er gerust en konden de kinderen zich in een speeltuin vermaken. Leden van Astylos begeleidden de wandelaars en zorgden ervoor dat de wegen veilig bewandeld konden worden. Naast de 5 km liep een kleine groep elke avond 10 km. Geholpen de door het fraaie weer genoten ook zij van het wandelen door mooie Betuwe.

Vrijdagavond liep de blaaskapel BBK uit Tiel ook mee en zorgde voor een vrolijke noot bij aankomst van de wandelaars. Na een ereronde op de nieuwe atletiekbaan van Astylos konden de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes de wandelaars feliciteren met de ontvangen medailles.

Atletiek- en wandelvereniging Astylos kijkt samen de met scholen terug op een geslaagde week en kijken al weer uit naar de avondvierdaagse in 2020.

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW