Astylos nieuws September

Jouw mening telt.. sluit je aan?

Op 27 september staat de ALV gepland, de agenda en bijbehorende documenten zijn inmiddels verzonden. Heb je ze niet ontvangen? Check je spam of neem contact met ons op.  Jij bent er toch ook bij?

Fijn als je jezelf van tevoren aanmeld, bij grote opkomst kunnen we er dan voor zorgen dat iedereen veilig aanwezig kan zijn.

3,2,1….. al gestart.

Afgelopen is er weer een startcursus gestart bij Astylos. Trainingen zijn op woensdagavond om 20.15 uur op onze baan. 6 enthousiaste deelnemers zijn van start gegaan voor 12 weken plezier, doorzetten en leren. Ken jij nog iemand die wellicht aan zou willen sluiten bij een startcursus, tip diegene dan zeker!

Droog staan???

Hoe lekker zou het zijn om bij een dikke bui onder een overkapping naar medelopers of jeugdtrainingen te kijken? Hoe gezellig zou het zijn om bij mooi weer je bakkie thee of koffie na de training onder een overkapping op te drinken? Super toch? Jij kunt GRATIS helpen deze overkappen mee te realiseren. Nee je hoeft niet te zagen of timmeren… Gewoon je stem van de Rabo Clubsupport aan Astylos geven en alle vrienden, familie en kennissen aansporen dat ook te doen. Stap 1, Log in met internetbankieren, Stap 2, Ga naar service bij overzicht (naast Store en het tandwieltje), Stap 3, Ga naar lidmaatschap – maak het verschil in jouw buurt, Stap 4, Klik op logo Rabo club support en het stemmen wijst zich vanzelf. Op naar veel gezellige momenten onder de overkapping! Dank alvast voor je stem!

Van groen naar bruin.

De herfst komt er weer aan en op korte termijn zullen de groene blaadjes die het zicht op onze prachtige baan zo wegnemen, verkleuren naar prachtige tinten bruin. Helaas hebben ze daarbij ook de nare gewoonte om op onze baan te dwarrelen of waaien. Dat loopt toch minder prettig! en daarom zijn we op zoek naar (ouders van) leden die bij toerbeurt willen komen bladblazen op onze baan.

Pak die ladders

OER Sportief heeft nieuwe pakladders en zal de oude op zeer korte termijn gaan vervangen.

Veiligheid staat altijd voorop en de oude hadden hun beste tijd gehad.

Als de nieuwe hangen kunnen we er weer jaren tegenaan!

Slinger jij ook een keer mee binnenkort? Mail naar info@oersportief.nl voor een proefles; echt iedereen kan eens meedoen!! Tot snel!

Grote Club Actie

Zaterdag 18 september 2021 is de Grote Club Actie weer begonnen.

Alle leden hebben een mail ontvangen met een eigen QR code, de jeugdleden hebben ook een verkoopboekje ontvangen (met QR code er op).

Van elk verkocht lot van € 3,00, gaat €2,40 naar de club!

Vorig jaar hebben we maar liefst 774! loten verkocht. Kunnen we dit aantal dit jaar ook waarmaken? We hebben weer leuke prijzen bedacht voor de bestverkopende pupillen, junioren en senioren. Geen boekje gehad, of heb je vragen? Stuur een mail naar jeugd@astylos.nl.

De gehele opbrengst zal besteed worden aan de jeugd.

Aangenaam kennis te maken

In augustus hebben we op twee zaterdagmiddagen 7 pupillen kennis laten maken met atletiek. Het waren gezellige middagen met mooi weer. Hierdoor hebben we een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen!

De kneepjes worden opgehaald

Aan het start van het schooljaar krijgen we vaak aanvragen van scholieren van het CIOS in Arnhem om bij ons stage te lopen bij de jeugdatletiek. Ook voor dit seizoen komen een aantal stagiairs bij ons meedoen en meekijken. Op maandag komen Martijn Meijs (lid van onze vereniging),en Naomi Tolboom (stagiaire van vorig jaar) ons team versterken. Op woensdag komt Koen Lindeboom ons helpen.

Ook zien we met grote regelmatig dat juniorleden komen helpen bij de pupillen, hier zijn we ontzettend blij mee!

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW