Astylos nieuws februari

We zitten niet stil deze winter.

Wij zitten niet stil deze winter! De Survivalbok zijn we aan het uitbreiden en updaten. De bovenbalken van de bok worden momenteel vervangen, zodat we daarna kunnen beginnen aan het bouwen van de hindernisbaan voor de jeugd en survivalrunners. Zodra deze door de survivalrunbond is goedgekeurd, kunnen we er gebruik van maken!

Doe je een keer mee?

Voor iedere Astylosser van 18 jaar en ouder geldt natuurlijk ook dat als je eens mee zou willen doen met OER Sportief trainingen, gewoon om te kijken of je het leuk vind of om een beetje variatie in je trainingen aan te brengen, je meer dan welkom bent om op woensdag of zaterdag eens aan te sluiten!! Geef dit van te voren even door via info@oersportief.nl. Ook in deze Corona tijden kunnen we je leuke en uitdagende dingen leren en laten doen! Zien we jou binnenkort ook eens op de survivalbok? Tot snel!

Sneeuwpret

Zondag 7 februari hebben we van 14:00 – 16:00 het terrein geopend voor de jeugd.

Er lag een dik pak sneeuw en veel kinderen konden veilig komen. Sneeuwballen gooien, sneeuw engelen maken en natuurlijk vaak met de slee van de heuvels! De warme chocomel met koek bij de vuurkorf maakte de middag helemaal af.

Jeugdtrainingen voorjaarsvakantie

De week van 22 tot en met 28 februari is het voorjaarsvakantie. Dit jaar gaan deze vakantie alle jeugdtrainingen door!

Kortlopend abonnement jeugd

Voor jongeren die op dit moment niet terecht kunnen bij hun eigen sportclub hebben we een kortlopend abonnement jeugd voor drie maanden. Pupillen betalen hiervoor € 35,-, junioren € 37,50. Ken jij iemand tot 18 jaar die hier gebruik van wil maken? We horen het graag.

Wandelfit gestopt
Vanaf eind 2019 is geprobeerd om het ledenaantal van Wandelfit voldoende te laten groeien Dit is helaas niet gelukt. Er is onvoldoende vertrouwen dat er in de toekomst animo gaat zijn voor wandelen tegen Astylos contributie, we kunnen helaas niet op tegen de gratis alternatieven die op iedere hoek te vinden zijn. Het bestuur heeft na lang en zorgvuldig beraad de keuze gemaakt om Wandelfit niet langer voort te zetten binnen Astylos.

Gesloten door sneeuw

Door de dikke sneeuwlaag op onze baan liggen de trainingen helaas even stil. De baan vegen klinkt als logisch maar door sneeuwschuivers of bezems zou de bovenlaag beschadigd kunnen raken. Als de sneeuw gesmolten is moet eerst nog al het dooiwater van de baan en pas daarna kunnen we de trainingen op de baan weer hervatten. Natuurlijk horen jullie het gelijk via de mail of via de trainers als de trainingen weer beginnen.

Wil je extra snel of gemakkelijk op de hoogte zijn meld je dan aan voor de Astylos informatie whatsapp door een appje te sturen aan 06-417 06 418.

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW