Atletiek en wandelsport vereniging Astylos

Welkom bij Astylos. Je krijgt hier informatie over het reilen en zeilen bij Astylos.  Je vindt achtergronden over atletiek en wandelsport in Tiel, gegevens over het bestuur en haar commissies, de trainers en de trainingstijden en over de andere activiteiten die worden georganiseerd.

Wat is atletiek?
Atletiek wordt wel de moeder der sporten genoemd. Bij atletiek gaat het erom natuurlijke bewegingen te oefenen: lopen springen en werpen.
Atletiekbeoefening geeft kracht, lenigheid,snelheid, spierbeheersing en uithoudingsvermogen. Daarom is atletiek een geschikte trainingsvorm voor alle sporten. Atletiek kan in wedstrijdverband, competitie en individueel, maar vooral ook voor je plezier.

Wie kan Atletiek beoefenen?
Elke vrouw, man, meisje of jongen kan aan atletiek doen. Het is een veelzijdige sport waarbij je zelf kunt bepalen welke onderdelen je kiest en op welk aspiratieniveau je presteert. Van ontspannen recreatie tot presteren op topniveau. Elke atleet legt en verlegt zijn persoonlijke grenzen.

Atletiek in Tiel?
Atletiekvereniging Astylos is een kleine, gezellige vereniging die haar thuishaven heeft op sportpark ‘de Lok’. De accomodatie kent een 400 meter grasbaan en faciliteiten voor de meeste werp- en springnummers. Een eigen clubhuis met terras, ontmoetingsruimte en kleedkamers complementeren het geheel.

Wandelsport
Najaar 2014 is Astylos gestart met Wandelfit. Wandelfit stimuleert een actieve manier van wandelen. Tijdens de training is aandacht voor oefeningen ter ondersteuning van het wandelen en de wandeltechniek en we gaan uiteraard wandelen. Dit gebeurt op de weg in kleinere groepen van gelijk niveau. Nieuwe wandelaars zijn welkom om aan te sluiten bij Wandelfit.

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW