Betuwse Appelrun

Appeltjesdag

Jaarlijks wordt de oogstweek gevierd in de Betuwe. De week start op zondag 15 september met Appeltjesdag. Op deze dag, die draait om een gezond leven, zet de historische binnenstad van Tiel haar deuren open! Een passende mix tussen een vitale levensstijl en een cultureel dagje uit. Er is deze dag voor ieder wat wils.

Het Kalverbos, het groene stadspark van Tiel, vormt het centrum van deze dag en is in feestelijke sferen. Een divers programma waarbij ‘een vitaal en gezond leven’ de rode draad is. De vele experts vertellen je alles om de gezondheid op het goede pad te houden: elke stap is er één. We dagen de bewoners van het Rivierengebied uit om deel te nemen aan de Betuwse Appelrun, hét hardloop-event van de oogstweek.

Het Kalverbos in Tiel is de plaats waar de diverse loopafstanden van start zullen gaan. Aan alle leeftijdsgroepen en niveaus is gedacht:
– Kidsrun, speciaal voor de allerkleinste wordt de kidsrun georganiseerd, zelf of met wat hulp van papa of mama kunnen ze 900 meter hardlopen.
– 5 km
– 10 km

Inschrijven

Inschrijven kan op Inschrijven.nl

De Betuwse Appelrun is een onderdeel van de Betuwse Oogstweek.

Locatie

Kalverbos
4001 AJ Tiel
Google Maps

Afstanden

900 meter (jeugd)

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW