Nieuwjaarsborrel 6 januari, een goede start van 2018 !

Tijdens de gezellige en druk bezochte nieuwjaarsborrel op 6 januari hebben we met elkaar getoast op een mooi nieuw sportjaar 2018 en de Renovatie!

Tijdens de borrel bracht Charles de recent gestarte sponsoractie Vrienden van Astylos onder de aandacht. We willen geld inzamelen voor onze nieuwe LED verlichting: voor € 50,00 kun je een stuk van de nieuwe atletiekbaan sponsoren. Daarvoor printen we een sticker met jouw naam of een leuke foto op het bord. Op 13 januari stond de teller al op € 1.000 !

Doe je ook mee ?

Stort minimaal € 50,00 op IBAN rekeningnummer NL44INGB0002401239, t.n.v. Penningmeester Astylos. Vermeld bij je betaling “Vrienden van Astylos” én vermeld de naam die je op jouw sticker wilt.

We kunnen ook een afbeelding op jouw sticker printen! Vermeld hiervoor bij je betaling “afbeelding” en stuur een email o.v.v. Vrienden van Astylos, met je naam en afbeelding aan info@astylos.nl.

Het gaat natuurlijk allemaal om de sport! Ineke vertelde over bijzondere prestaties van drie van onze jeugdleden. Het is duidelijk dat een sprong van 1,45 meter eigenlijk best heel hoog is! Elsa, Sanne en Tomas ontvingen voor hun prestatie elk een certificaat en een kadootje!

 

Henk Lubbers gaat voor Astylos extra sponsoren
werven. Voor het benaderen van sponsoren
kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Wie
wil dit samen met Henk verder oppakken?

Meld je s.v.p. aan via info@astylos.nl.

 

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW