Astylos nieuws januari

Nieuw bestuurslid

We zijn blij te kunnen melden dat Steven van Wijk bij het bestuur is aangesloten om alle taken rondom survival running op zich te nemen. Nog steeds zijn we op zoek naar een voorzitter en een penningmeester.

Sponsor voor jeugdmaterialen

Een grote wens van Astylos was het aanvullen en vernieuwen van de materialen voor de jeugd. Om deze te realiseren hebben we fanatiek, en met geweldig resultaat, meegedaan aan de grote clubactie.

Maar toen werden we heel erg verrast door een sponsor die anoniem wil blijven. Deze sponsor heeft alle jeugdmaterialen van ons wensenlijstje t.w.v. bijna 1500,- euro voor ons betaald. Wauw ! Daar waren we (heel kort maar) helemaal stil van! 

De jeugd zal de materialen met veel plezier gebruiken. De mening van onze jeugdleden: VET GAAF! Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat onze anonieme sponsor heeft kunnen genieten van heerlijke taart als bedankje.

Klusteam geformeerd

We hebben een aantal leden die zich hebben aangemeld als klusser. De eerste klus zal bestaan uit het schilderen van de buitenboel. NL doet is uitgesteld maar onze eerst geplande klusdag zal gewoon plaatsvinden begin maart. Mogen we jou ook op de klusserslijst zetten, dan horen we dat graag!

Zeer geslaagde december voor de jeugd

Normaal gesproken liggen de jeugdtrainingen stil in de vakanties maar omdat onze jongeren niet zoveel meer kunnen in verband met corona,  hebben we besloten om de jeugdtrainingen door te laten gaan. Dit is erg goed ontvangen. Tijdens de trainingen werd er uiteraard gewoon getraind maar was er ook muziek, kerstbrood, warme chocolademelk, limonade of oliebollen bij een kampvuur. Kijk voor alle foto’s van de gezellige trainingen op onze social media.

60 jaar bestaan Astylos

In 2021 bestaan we als vereniging 60 jaar. Of we dit groots kunnen vieren blijft in deze coronatijd onzeker. Toch willen we wel alvast nadenken over een mooie manier om dit met alle leden te vieren. Vind je het leuk om hierover mee te denken dan horen we dat graag.

Survival objecten voor de jeugd

Het loopt al heel lang maar nu gaat het echt gebeuren! De survival obstakels voor de jeugd gaan gebouwd worden. Door een geweldige sponsoring vanuit OD Solutions en DSV hebben we het hout en de bevestigingsmaterialen kunnen bestellen en inmiddels ontvangen.  In de komende weken zal het bouwteam van Oersportief gaan bouwen en over maximaal 4 maanden is alles klaar. Zodra alles klaar en gekeurd is, en de trainers een training hebben gehad, zullen de obstakels onderdeel zijn van de jeugdtraining. We houden jullie van de vorderingen van de bouw op de hoogte op onze social media.

Open trainingen senioren

Helaas is het niet toegestaan om groepslessen te geven, al onze senioren trainingen zijn daarom afgelast. Wel mogen we onze leden de gelegenheid bieden om op de verlichte atletiekbaan te komen trainen. Er kan individueel of met maximaal twee lopers op 1,5m bij elkaar gelopen worden. Er is geen trainer aanwezig om les te geven, ieder kan een eigen training doen.

Trainen kan op:

maandag van 20 tot 21 uur

dinsdag van 19 tot 21 uur

woensdag van 20 tot 21 uur

donderdag van 19 tot 21 uur.

Starten kan op iedere gewenst tijdstip in de opengestelde blokken. Kleedkamers en kantine zijn gesloten, toiletten beschikbaar.

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW