Open Club is de manier waarop wij proberen sporten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. We willen zoveel mogelijk mensen laten sporten (atletiek, hardlopen, sportief wandelen). Dat doen we onder andere door open te staan voor activiteiten in buurt, wijk, leefomgeving (o.a. de avondvierdaagse) en door ondersteuning te bieden aan mensen die wat extra hulp nodig om mee te kunnen doen.

Astylos en Open Club

Open Club vraagt dus wat extra van onze vereniging. Soms lukt dat binnen onze eigen mogelijkheden, soms is daar hulp bij nodig van anderen. Uiteindelijk gaat het om het resultaat: sportplezier voor iedereen!

Resultaat 2017 en 2018

We hebben al veel gedaan in de afgelopen 2 jaar: denk aan de open dag voor Running Blind en Walking Blind, de Avondvierdaagse, de jaarlijkse Schoolsportdag, Atletiektraining Oosthonk, Wandelaars met Diabetes (NDC) en atletiek voor kinderen met Autisme.

De Toekomst voor Astylos als Open Club

Astylos werkt met de Gelderse Sportfederatie (GSF) en de gemeente Tiel aan een plan van aanpak voor een structurele aanpak. We bekijken de mogelijkheden voor sport vanuit verschillende thema’s en invalshoeken. Het streven is om het plan van aanpak te presenteren aan de ALV in maart 2019.

Klik hier voor informatie over het Open Club initiatief van de Gelderse Sportfederatie

Klik hier voor informatie over Running Blind en Walking Blind. Klik hier voor informatie over de trainingen.

Klik hier voor informatie van de NOC/NSF over Open Club

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW