Nationale D spelen in het Olympisch stadion van Amsterdam

Op zondag 1 september 2019 deden 650 jongens en meisjes mee aan de Nationale D-spelen, ook wel het officieuze NK genoemd voor de D junioren. En zo als gebruikelijk werden deze gehouden in het prachtige Olympische stadion in Amsterdam.

De echte toppers gingen natuurlijk voor de hoofdprijzen maar de meeste jongens en meisjes kwamen met de Olympische gedachte “Deelnemen is belangrijker dan winnen” naar Amsterdam.

Namens Astylos waren aanwezig Jacob Winkler en Hans Griesheimer JJD2 en Aafke Wijkmans MJD2.

Jacob was duidelijk geïmponeerd door de entourage en de snelle jongens om zich heen. Zowel op de 1000 meter en 80 meter eindigde hij in de achterhoede. Hans Griesheimer behaalde bij het kogelstoten en discuswerpen twee persoonlijke records. Op beide nummers werd hij 14de.

Arme Aafke Wijkmans, bij de start op de 1000 meter werd er aardig geduwd getrokken en daardoor kwam zij als een van de laatste over de startlijn. Het was toch knap van haar dat ze in de twee en halve ronde bijna iedereen had ingehaald. Helaas ging dit wel ten koste van haar tijd, dit keer dus geen pr.

Voor alle uitslagen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/28179/ En zo kom je als atleet het stadion in. (aantikken voor vergroting foto)

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW