Jeugdactiviteitendag 2020, wat een ontzettend leuke dag!

Met 30 jeugdleden hebben we de dag van 13:00 tot 22:00 gevuld, en nóg hadden we tijd te kort. Frans de Laat heeft de pupillen en junioren een clinic gegeven met kogelstoten en discuswerpen, we hebben veel geleerd! Ook bij het onderdeel hoogspringen hadden we hulp, Elsa Lila heeft veel bruikbare tips gegeven waardoor er weer een aantal persoonlijke records zijn gesneuveld. Frans en Elsa, bedankt!

De rest van de middag vulde zich met speer- en vortex werpen, verspringen en als afsluiter de sprint. Ondertussen werd er in de keuken hard gewerkt om het avondeten voor de bereiden: heerlijke wraps, hier werd dan ook goed van gegeten.

Na het avondeten hebben we een partijtje knotsbal gespeeld. Ondanks dat we toch al een behoorlijk aantal uurtjes bezig waren, werd er fanatiek gespeeld. Team “Gerda de Koe” heeft het minitoernooi gewonnen. De laatste anderhalf uur werden gevuld met marshmallows roosteren boven het vuur, veelal met behulp van zelf gevonden takken. Ook popcorn mocht natuurlijk niet ontbreken op het feestje.

Na een laatste suikerspurt over de heuvels was het feestje toch echt afgelopen, en ging iedereen met een diploma met zijn behaalde resultaten van deze leuke dag naar huis. Een dikke bedankt voor alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Volgend jaar weer?

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW