Clubrecords voor Eef en Elke Wijkmans

Het was zondag 20 september 2020 vrij rustig in Wamel. Nagenoeg de hele familie Wijkmans deed mee aan een wedstrijd in Barendrecht, ook dorpsgenootje Bente van Rijckevorsel was present.

Eef Wijkmans verbeterde bij de jongens pupillen A  op de 600 meter zijn eigen clubrecord en bracht dit op 1.53,78 min. Met deze tijd werd hij vierde. Het oude clubrecord was 1.58.97 min.

Bij de MJC was er weer een strijd tussen Aafke Wijkmans en Bente van Rijckevorsel op de 800 meter. Twee weken geleden, ook in Barendrecht was Bente de snelste nu waren de rollen omgekeerd. Aafke noteerde een tijd van 2,32,28 min. en Bente 2,34,74 min. Voor beiden een persoonlijk record.

Elke Wijkmans, MJB liep voor het eerst de Engelse mijl, een afstand die niet veel wordt gelopen maar wel een officieel nummer is. Na 5,47 88 min bereikte Elke de finish. Inde categorie MJB was het voor de eerste keer dat dit nummer werd gelopen dus gelijk een clubrecord voor Elke

Na al het geweld van de jeugd kon Pa Wijkmans niet achterblijven. Bij de masters 50+ liep Caspar de 800 meter in 2,22,24 minuten, een nipt persoonlijk record.

En reken maar dat in de avond uurtjes de wedstrijden in Wamel nog eens geanalyseerd werden. Goed gedaan allemaal.

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32575/

 

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW