Bente van Rijckevorsel beste Astylos atlete bij de Zuid Hollandse kampioenschappen

In het afgelopen weekend werden in Barendrecht de Open Zuid Hollandse kampioenschappen gehouden met deelname van vijf Astylos atleten.

Zaterdag gingen Tess Henzen en Benthe Fredriks van start op de meerkamp bij meisjes pupillen B.

Tess werd op de 40 meter sprint 6de in de tijd van 7,08 sec. Benthe noteerde een tijd van 7,50 sec waarmee ze 18de werd. Voor beiden waren deze tijden goed voor een persoonlijk record.

Op het onderdeel bal werpen werd Benthe 9de met een afstand van 17,511 meter. Tess wierp de bal 16,51 meter goed voor de 13de plek.

Op het laatste nummer van de meerkamp werd Tess negende bij het verspringen met een sprong van 3,22 meter. Met 2,65 meter werd Benthe 19de.

In het eindklassement eindigde Tess op de negende plek en Benthe werd 19de.

Benthe liep ook nog  een 1000 meter in een pr  tijd van 4,45,08 minuten, zij werd daarmee 21ste.

Eef Wijkmans de grootste pechvogel.

Vol goede moed ging Eef Wijkmans bij de jongen pupillen A2 van start op de 1000 meter. Met een fantastische pr tijd van 3,19,45 minuten werd hij vijfde in een deelnemersveld van 24 jongens. Maar helaas, de tijden werden wel waargenomen maar bij de verwerking van alle tijden ging het mis. Door een nog onbekende reden bleken alle uitslagen gewist te zijn. De jury heeft toen besloten dit onderdeel als ongeldig te verklaren. Wat een pech voor onze Eef.

Bente en Aafke in de top tien van de 800 meter.

Helaas liepen ze niet samen in de series anders zou het nog spannender geworden zijn. Met een tijd van 2,34,91 min was Bente een fractie sneller dan Aafke die in 2,35,13 minuten finishte.  Voor beiden dames een mooi persoonlijk record en een mooie zesde en zevende plaats in het eindklassement.

Alles bij elkaar mooie resultaten van onze Astylos atleten.

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
email: info@astylos.nl

Voorzitter: Marcel van den Berg
voorzitter@astylos.nl

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW