Ineke Burger

Actief binnen Astylos als …

Bestuurslid en in die functie Secretaris Astylos en contactpersoon Sportzaken. Ik doe o.a. mailings en beheer het informatie mailadres info@astylos.nl.

Verder ben ik bij Astylos jeugdtrainer en coördinator jeugdzaken. Ik geef training aan pupillen en D-junioren. De jeugd heeft mijn warme belangstelling. Als trainer probeer ik op een gevarieerde, speelse, maar ook voor iedereen een leerzame en af en toe uitdagende training te geven. Kinderen en sport; ik vind het een prachtige combinatie.

Vandaar dat ik mij als coördinator jeugdzaken graag inzet om te zorgen dat de jeugdleden het naar hun zin hebben bij Astylos. Tijdens de training, maar ook met activiteiten buiten de training, wedstrijden, jeugdkamp.

Tot slot train ik zelf ook mee.

Lid van Astylos sinds: 2000

 

Wat vind je leuk aan Astylos:

Astylos is een gezellige vereniging. Er is alle ruimte om bij Astylos lekker te komen trainen. Als trainer vind ik het ook erg leuk als jeugdatleten meedoen aan wedstrijden. Proberen jezelf te verbeteren staat dan voorop.

Omdat de vereniging niet zo groot is, kennen we elkaar en weten we wat we aan elkaar hebben. Ik vind dat prettig; als lid, als trainer en als bestuurslid.

Tot slot is het trainingsweekend voor de senioren ieder jaar weer een bijzondere belevenis vol met verrassingen en je loopt op prachtige plekken. Natuurlijk ga ik ook dit jaar weer mee!

Adres en contact

 
Predikbroedersweg 10
4003 AL Tiel
Telefoon clubhuis: 0344 632 337
Emailadres: info@astylos.nl

Trainingstijden

 
maandag 9:30–10:30 en 18:00 - 21:00
dinsdag 20:15–21:15
woensdag 18:00–21:00
donderdag 20:15–21:15

Overige info

 

Prijzen

 

Al onze producten zijn vrijgesteld van BTW